Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2009

ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ...http://video.google.com/videoplay?docid=3735837468871051991&hl=en

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2009

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ


Στις 23 Δεκέμβρη η Κωσταντίνα Κούνεβα "πλήρωσε" για τη συνδικαλιστική της δράση καθώς δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.Τα αφεντικά της ήλπιζαν ότι θα φιμωθεί αλλά εκείνη συνέχισε να αγωνίζεται και να επικοινωνεί με τους συναδέλφους και συναγωνιστές της από το κρεββάτι.Η υγεία της πέρασε σοβαρή κρίση καθώς έχασε το ένα της μάτι και υπέστη ζημιά σε εσωτερικά όργανα.Ακολούθησαν πορείες αλληλεγγύης μαζικές και δυναμικές όπου ο κόσμος έδειξε ότι αψηφά τις απειλές και τους τραμπουκισμούς.

Την Πέμπτη 19/2 πραγματοποιείται πορεία αλληλεγγύης στην Κωσταντίνα Κούνεβα στις 6 στα Προπύλαια.

Κωσταντίνα δεν είσαι μόνη..

Να είμαστε όλοι εκεί

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΩΓΑΜΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ...

Μεσάνυχτα Σαββάτου (12:00 ΤΖΑΣΤ) στην πλατεία Ψυρρή για μοίρασμα κειμένων και φράσεων αντιπληροφόρησης, εικαστικές παρεμβάσεις και παιχνίδια στις γυμνές πλατείες - επίκεντρα της αλλοτριωμένης διασκέδασης, της βαριάς βιομηχανίας οικονομικών και ψυχικών ανασφαλειών, αποξένωσης και πνευματικής καταστολής.

Φέρνουμε τα δικά μας μουσικά όργανα, σκέψεις, χρώματα, μπάλες, μπαλόνια, λαμπιόνια που θα χρησιμεύσουν ενώ θα καταλαμβάνουμε τις αδικοχαμένες πλατείες που φόνευσε ο μολώχ της ανάπλασης και θα πλατσουρίζουμε στις παραλίες κάτω απ' τα πλακόστρωτα δεντροφονιάδων δημάρχων.

Κατεβάστε το συνημμένο αρχείο: ola_itan_sti_thesi_tous.doc (application/msword)

κείμενο που θα μοιραστεί αύριο μεσάνυχτα στην πλατεία ψυρρή:

Όλα ήταν στη θέση τους!

Οι πεινασμένοι στην Αφρική. Οι «ειδικοί» στην τηλεόραση. Οι «κακοί» στη φυλακή. Οι «αναρχικοί» στα Εξάρχεια. Αυτοί που αποφασίζουν στη βουλή. Τα λεφτά μας στα δάνεια. Η αστυνομία στην επόμενη γωνία. Τα σπίτια μας στις τράπεζες. Οι εχθροί μας στην Τουρκία και τη Μακεδονία. Τα πάρκινγκ μας στα πάρκα.

Η ψυχαγωγία μας στα bar. Τα παιδιά μας στο σχολείο. Οι φίλοι μας στο Facebook.Η τέχνη στα μουσεία και στις γκαλερί. Οι επιθυμίες μας στις διαφημίσεις. Τα δέντρα μας χριστούγεννα στο Σύνταγμα. Η ομορφιά στα κέντρα αδυνατίσματος.O έρωτας στις 14 Φλεβάρη. Εμείς σε τέσσερις τοίχους.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ

ΖΩΗ ΜΑΓΙΚΗ

Οι πεινασμένοι στη βουλή, οι ειδικοι στα εξάρχεια, οι κακοί στα κέντρα αδυνατίσματος, οι αναρχικοί στα μουσεία και στις γκαλερί, αυτοί που αποφασίζουν στις 14 φλεβάρη, τα λεφτά μας χριστούγεννα στο σύνταγμα, η αστυνομία στην Αφρική, τα σπίτια μας πάρκα, οι εχθροί μας στο facebook, τα πάρκινγκ στις τράπεζες.

Η ψυχαγωγία μας στο σχολείο, τα παιδιά μας στα bar, οι επιθυμίες μας στην επόμενη γωνία, η τέχνη μας στα δάνεια (δεν πληρώνω, δεν πληρώνω),

Τα δέντρα μας στους δρόμους

Η ομορφιά στους δρόμους

Ο Έρωτας στους δρόμους

Εμείς;

Σε τέσσερις τοίχους;

τα εξώγαμα του δεκέμβρη


τυπώστε το συννημένο (δεν είναι κι απαραίτητο) κι ελάτε...
χρώματα, παιχνίδια, μουσικά όργανα στα χέρια...


Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009

ΗAVE A NICE DAY vol2...

HAVE A NICE DAY...


ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ


Το Σάββατο 14/2 καλείται στα Προπύλαια στη 1 από την Αντιεξουσιαστική Κίνηση,το Δίκτυο για τα Πολιτικά και τα Κοινωνικά δικαιώματα καθώς και από την Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης πορεία διαμαρτυρίας για τους συλληφθέντες της εξέγερσης.Πρέπει να είναι μαζική η συμμετοχή για να δείξουμε ότι το κίνημα συνεχίζεται και ο αγώνας μας δεν πτοείται από τίποτα και από κανέναν.

***ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ***

***Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΝΙΓΕΤΑΙ***

Aκολουθεί δελτίο τύπου της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης

Όσο υπάρχουν όμηροι της εξέγερσης στα χέρια του κράτους δε θα υπάρχει κοινωνική ειρήνη

Η κοινωνική εξέγερση του Δεκέμβρη ήρθε σε κάθετη ρήξη με τη συνολική έκφραση της εξουσίας και τα σύμβολά της. Το κράτος και οι διωκτικοί μηχανισμοί πέταξαν το προσωπείο του «προστάτη» της κοινωνίας. Άγρια καταστολή στο δρόμο, πυροβολισμοί εναντίων διαδηλωτών, τόνοι χημικών, ξυλοδαρμοί, βίαιες προσαγωγές, εκατοντάδες συλλήψεις και προφυλακίσεις φανερώνουν το πραγματικό πρόσωπο της «δημοκρατίας» τους. Συνολικός απολογισμός της κρατικής βίας: 273 συλλήψεις και παραπομπές σε δίκη, 67 προφυλακισμένοι ενώ 4 ενήλικες και 17 μαθητές διώκονται με τον τρομονόμο ως επικίνδυνοι τρομοκράτες.

Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι η προσπάθεια του καθεστώτος να τρομοκρατήσει την κοινωνία και όσους αντιστέκονται δε θα περάσει. Οι όμηροι της εξέγερσης στα χέρια του κράτους αποτελούν casus belli για το κίνημα αντίστασης.

Συμμετέχουμε και καλούμε με την Κοινή Δράση Αλληλεγγύης στην πορεία για τους διωκόμενους της εξέγερσης του Δεκέμβρη, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009, 12:00 στα Προπύλαια

Άμεση απελευθέρωση όλων των προφυλακισμένων-

Καμία δίωξη στους συλληφθέντες της εξέγερσης

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2009

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΟΡΟΥ...

Μπορεί η κατάληψη στη λυρική να έληξε αλλά τα δρώμενα που προσέφεραν οι εξεγερμένοι λυρικοί ήταν μοναδικά...μια εντελώς διαφορετική νότα που μοιάζει με μικρό παιδί που αυθαδιάζει μπροστά σε έναν μεγάλο, οι εξεγερμένοι αφύπνισαν,και χαστούκισαν τον καθωσπρεπισμό και τη ρουτίνα της πόλης μας..ευχαριστούμε..ο αγώνας συνεχίζεται!!

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009

ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ..
ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ/ΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ
agria-xara.blogspot.com

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ 1 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ


***ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΞΕΥΓΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ***

***Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΕΤΑΙ***

***ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ***

***ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ***

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-6/2 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ....ΑΠΟ ΤΙΣ 6

ΠΕΜΠΤΗ 5/2

Θάνος Μιχαλάς
Χαϊνηδες
Αντίδραση
The Snails
Κυνηγοί ονείρων
Studio Περσεφόνη
Ενέδρα
Αέρα Πατέρα
Trisla loon
The Genitals
Στάθης Δρογώσης
Κώστας Χρονόπουλος
Diminuita the Swing
Trio

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/2

Νefeli walking
Undercover
Naked as we
Καδρόνια
Νίκος Μουστάκας
Memofish
ΕΛΕΛΕΥ
Πουλικάκος+Αδέσποτα σκυλιά
Nomind
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
Ομάδα Κρουστών Πολυτεχνείου
Μπάμπης Στόκας
Μαρία Αριστοπούλου
Aπαγορευμένο δάσος
Τhe Pink tank project
Tsopana Rave***ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ***

***ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΕΤΑ***

***ΒΑΛ'ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ***

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ kiproukaipatision.blogspot.com

Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2009

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ...ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 3 ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ' ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ..Α!ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΜΙΑ ΕΝΣΤΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΗΡΡΕΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΜΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ,ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 3 ΕΞΟΥΣΙΩΝ,ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ Κ.Α.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΟ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
ΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ" ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.Η ΔΕ ΦΡΟΥΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ(ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΟΓΩ ΒΥΣΜΑΤΩΝ) ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ(ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ)...
ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΓΡΑΦΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙ..ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ..ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ)ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ??ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ??ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ..??ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ...ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΦΤΟΥ ΣΑΣ...ΦΤΟΥ ΣΑΣ...
Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ "ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ"ΕΡΧΕΤΑΙ...ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ...BE WARE...HASTA LA VICTORIA..
Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ...ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ..

ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ...ΟΣΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ...ΕΛΕΟΣ...


Υποβλήθηκε από την Καθηγήτρια Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου στον Πρόεδρο της Βουλής και τους αρμόδιους Υπουργούς το παρακάτω σχέδιο νέας διάταξης του Ποινικού Κώδικα που αφορά το θέμα των "κουκουλοφόρων".

Σημειωτέον ότι είχε υποβληθεί η πρόταση αυτή τον Ιούνιο του 2007. Το σημερινό κείμενο (28.1.2009) έχει μερικές βελτιώσεις.

Σχέδιο νέας διάταξης στον ΠΚ

-----

Μετά το άρθρο 189 του Ποινικού Κώδικα, όπως ισχύει, προστίθεται άρθρο το οποίο λαμβάνει τον αριθμό 189 Α και έχει ως εξής :

Άρθρο 189 Α

"Συμμετοχή σε δημόσια συνάθροιση με απόκρυψη του προσώπου"

1. Όποιος μετέχει ή εμφανίζεται σε δημόσια συνάθροιση με καλυμμένο το πρόσωπο ή διαμορφωμένο κατά τρόπο που να μη διακρίνονται τα χαρακτηριστικά και συνεπώς η ταυτότητά του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δυο μηνών μέχρι ενός έτους.

2. Σε περίπτωση που το άτομο που αναφέρεται στην προηγούμενη παράγραφο συνδέεται με σχέση υπαλλήλου ή αξιωματούχου με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

3. Αν το άτομο που αναφέρεται στις προηγούμενες παραγράφους διαπράξει εγκληματικές πράξεις κατά του προσώπου ή περιουσιακών στοιχείων τρίτων, τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 94 ΠΚ παρ. 1 με τις ποινές των σχετικών διατάξεων του ΠΚ για τα διαπραχθέντα αδικήματα κατά συρροή με τις ποινές των παραγράφων 1 ή 2 του παρόντος άρθρου.

4. Μετατροπή της περιοριστικής της ελευθερίας ποινής σε χρηματική κατά το άρθρο 82 ΠΚ δεν επιτρέπεται.

Αιτιολογική Έκθεση

Η είσοδος ή εισβολή "κουκουλοφόρων" ή προσώπων που κρύβουν ή αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ώστε να μην αναγνωρίζονται σε δημόσιες εκδηλώσεις ή συναθροίσεις διαφόρων ειδών (διαδηλώσεις, πορείες κλ.) ή απλώς σε δημόσιους χώρους με πολυάριθμους συγκεντρωμένους ανθρώπους (π.χ, θέατρα, αίθουσες ομιλιών ή συναυλιών, πλατείες με καφενεία, μπαρ κλ). κατά κανόνα ακολουθείται από προσβολή δικαιωμάτων του ανθρώπου (ΔΑ) και συγκεκριμένα : του δικαιώματος των πολιτών να συνέρχονται ελεύθερα και ειρηνικά (ά. 11 Σ), να εκφράζονται ελεύθερα (ά. 14 Σ), των δικαιωμάτων στην υγεία, σωματική και ψυχική, και στη σωματική ακεραιότητα (ά. 7§2 Σ και 16ο Κεφάλαιο ΠΚ), του δικαιώματος στην περιουσία (ά. 17 Σ και ά. 1 του 1ου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου ΕΣΔΑ και μερικά εγκλήματα του 23ου Κεφαλαίου του ΠΚ), στην αξιοπρέπεια (ά. 2§1 Σ και 7§2 Σ) και στη ζωή (ά. 2 ΕΣΔΑ και 15ο Κεφάλαιο ΠΚ).

Σημειωτέον ότι σύμφωνα με πάγια νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, η ελευθερία του συνέρχεσθαι συνεπάγεται όχι μόνο την αρνητική υποχρέωση αποχής από παρεμποδιστικά μέτρα εκ μέρους του Κράτους, αλλά και τη θετική υποχρέωση του Κράτους να προστατεύει τους πολίτες από ταραχοποιά στοιχεία τα οποία επιχειρούν με οποιοδήποτε τρόπο να δημιουργήσουν έκτροπα ή να παρακωλύσουν την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης ή άλλων αναλόγων περιπτώσεων ή απολύτως την διεξαγωγή τους (βλ. απόφαση ΕΔΔΑ, Plattformrzte für das Leben", 21 Ιουνίου 1988, Σειρά Α, αρ. 139, παρ. 32). Η απαγόρευση εισβολής κουκουλοφόρων αποτελεί αναγκαίο προληπτικό μέτρο για την πραγματοποίηση αυτής της κρατικής υποχρέωσης, η οποία επιβάλλεται μάλιστα γενικότερα από το ά. 5 της ΕΣΔΑ.

Οι υλικές ζημιές ιδίως εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και καταστημάτων, με εμπρησμούς, σπασίματα κλ. κατέστησαν σοβαρότατο και καθόλου σπάνιο πρόβλημα και η πρόληψή τους επείγον καθήκον του κράτους.

Επιπροσθέτως εθνικοί λόγοι συντρέχουν για την επείγουσα ανάσχεση του φαινομένου, διότι τα από τους "κουκουλοφόρους" δημιουργούμενα έκτροπα χρησιμοποιούνται από τους εχθρούς της χώρας μας ως επιχειρήματα αποδεικτικά της ύπαρξης τρομοκρατίας στην Ελλάδα ή για απόσπαση της προσοχής των πολιτών από σοβαρότατα εθνικά θέματα.

Επί πλέον στην πράξη η δίωξη των "κουκουλοφόρων" μετά τις βιαιοπραγίες καταλήγει στη μη τιμώρηση των πραγματικών ενόχων ή στην ενοχοποίηση όχι σπάνια υποτιθεμένων δραστών αλλά πράγματι αθώων, εν μέρει και λόγω δυσχέρειας ταύτισης του δράστη που κρύβει το πρόσωπό του. Εξ άλλου η διαδικασία του αυτοφώρου για πολλούς λόγους, πέραν της γνωστής υπερφόρτωσης των δικαστηρίων, είναι σε αυτές τις περιπτώσεις ιδιαίτερα ενδεδειγμένη.

Γι' αυτό θεωρούμε ότι μόνο με την ποινικοποίηση της παρείσφρησης ή εισόδου κουκουλοφόρων στις δημόσιες συναθροίσεις κλ. - και ασχέτως προς τη διάπραξη βιαιοπραγιών παντός είδους - θα μπορέσουμε να πλήξουμε προληπτικά το θλιβερό αυτό φαινόμενο και να αποφύγουμε τις καταστροφικές συνέπειες που κατά κανόνα το ακολουθούν.

Οι κουκουλοφόροι πληθύνονται και οργανώνονται επικίνδυνα. Το κράτος οφείλει να εξασφαλίσει επειγόντως την ασφάλεια των πολιτών για να προλάβει τις διαρκώς πυκνότερες και καταστροφικότερες πράξεις τους.


Τόσο η διαδικασία του αυτοφώρου (που ο συνδυασμός της με την παράγραφο 1 εξυπακούεται) όσο και ο αποκλεισμός της μετατροπής της στερητικής της ελευθερίας ποινής σε χρηματική (που προβλέπεται από την παράγραφο 4) ισχυροποιούν την προληπτική ικανότητα της ποινής. Ιδίως η οργάνωση ομάδων "κουκουλοφόρων", που πιθανολογεί κοινή χρηματική πηγή ίσως και ξένη προς τα μέλη, καθιστά λιγότερο επώδυνη ή και ανώδυνη τη χρηματική ποινή για το κάθε μέλος της οργάνωσης.

Νομίζουμε ότι, αν εισαχθεί στον ΠΚ διάταξη όπως η προτεινόμενη ως 189 Α, είναι απαλειπτέα η παρ. 2 του ά. 167 που έχει αποδειχθεί αλυσιτελής.

Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου

Αθήνα, Ιούνιος 2007


http://www.mfhr.gr/notices.asp?ln=0&cm=viewarticle&id=285

ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ VIDEAKI..

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ...ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ...

ΘΕΛΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ; ΑΣ …ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!

Γιατί η εξέγερση ήταν μόνο η αρχή… Γιατί είμαστε ακόμα εδώ… Όλοι εμείς οι «προβοκάτορες», οι «τρομοκράτες» , οι «κουκουλοφόροι» , οι «πλιατσικολόγοι», οι «πράκτορες». Ή αλλιώς όλοι όσοι βρέθηκαν στο δρόμο το Δεκέμβρη , όλοι όσοι εκδικήθηκαν για μια χαμένη ζωή, για κάθε χαμένη ζωή, για τις χαμένες στιγμές τους. Όλοι όσοι εξεγέρθηκαν. Όλοι όσοι εκεί πίσω από τα οδοφράγματα, κάτω από τον καπνό των χημικών πολέμησαν μαζί, ερωτεύτηκαν, χαμογέλασαν, δάκρυσαν.

Και όχι δεν είμαστε καμία φωτεινή πρωτοπορία, καμία ομάδα καθοδηγητών. Δεν είμαστε τίποτα παραπάνω από όσους αρνούνται να συμβιβαστούν, από όσους θέλουν τις ζωές που τους κλέψαν, πίσω. Κι αυτό είναι τα πάντα! Και όχι δεν τρέφουμε αυταπάτες. Μέσα σε αυτή την αποπνικτική κανονικότητα έχουμε ήδη επιλέξει στρατόπεδα. Όσοι επιμένουν να έχουν το βλέμμα στραμμένο στις χαμένες εξεταστικές, στηρίζοντας τις εξουσιαστικές δομές αυτού του συστήματος, δεν είναι παρά απομεινάρια ενός αέναου ταξικού πολέμου. Όσοι από εσάς προσπαθείτε επίμονα να πείσετε τους εαυτούς σας ότι τίποτα δεν συνέβη, βυθισμένοι σε μια θλιβερή ουδετερότητα, δεν μπορεί παρά να στέκεστε απέναντι μας. Όταν η εξέγερση γίνεται η καθημερινότητα σου, η σιωπή είναι μόνο συνενοχή.

Στη βία που σου ασκούν στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στους δρόμους, στους εργασιακούς χώρους σιωπείς… Φοβάσαι, υποτάσσεσαι… Ακόμα και τα πιο «τολμηρά» σου όνειρα εγκλωβίζονται σε ξεπεσμένα είδωλα και μοντέλα ζωής.Αν «πολεμάς» για να καταλήξεις μια Παναγιωταρέα , αν «αγωνίζεσαι» για μια θέση σε ένα δελτίο ειδήσεων, αν «επαναστατείς» μόνο σε περιπτώσεις κραυγαλέων δολοφονιών, όντως η εξέγερση δεν σε αγγίζει, αφού η εξέγερση ποτέ δεν ανήκε στους δουλοπρεπείς και τους υποταγμένους. Γι’ αυτό άλλωστε και αδυνατείς να αντιληφθείς ότι υπάρχουν άνθρωποι, που δεν κρύβονται πίσω από ταυτότητες κομματικών παρατάξεων («αριστερές» δήθεν επαναστατικές, «σοσιαλιστικές» δήθεν δημοκρατικές, δεξιές δήθεν φιλελεύθερες) , υπάρχουν άνθρωποι που δρουν με μοναδικό κριτήριο τη συνείδηση και το πνεύμα τους όχι για να δημιουργήσουν μια νέα πραγματικότητα τόσο σάπια όσο και η προηγούμενη, ούτε επηρεασμένοι από φθηνά συνδικαλιστικά τεχνάσματα προπαγάνδας. Και αυτοί οι άνθρωποι, οι εξεγερμένοι, δεν υποτάσσονται και δεν εγκαταλείπουν όσα τρενάκια «αγανακτισμένων» φοιτητών κι αν εμφανίζονται ως δια μαγείας, όση βία κρατική και μη και αν δέχονται.

Ενάντια λοιπόν σ’ αυτό το σύστημα και τα τσιράκια του, η μόνη απάντηση είναι συνεχής αγώνας από τις αίθουσες-κλουβιά και τα πανεπιστήμια-φυλακές μέχρι τους αστυνομοκρατούμενους δρόμους και τα σπίτια-κελιά για μια παιδεία και μια κοινωνία πραγματικά ελεύθερη μακριά από τα «δημοκρατικά ιδεώδη» του κράτους. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους κάθε φορά που τολμούν να επιτίθενται στους εξεγερμένους, κάθε φορά που δεν διστάζουν να σκοτώνουν αθώους για πολιτικό γόητρο.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ

Υ.Γ.: Α, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΕΚΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Paramme.wordpress.com


ΚΑΙ ΕΝΑ VIDEAKI....

ΛΥΡΙΚΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ....

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΡΙΚΗ

Για να απαντήσουμε σ’ αυτούς που μπορεί να αναρωτηθούν γιατί μια κατάληψη του ιστορικού κτιρίου της Λυρικής εκθέτουμε καταρχάς κάποιους συνειρμούς με ιστορικά γεγονότα.
• Στις 29 Σεπτεμβρίου 1941 η οπερέτα «Βαρώνος Ατσίγγανος» του
Γ. Στράους παρουσιάστηκε από την Λυρική σκηνή στο θέατρο Πάρκ.
Την ίδια ημέρα 2000 κάτοικοι της περιοχής της Δράμας εκτελούνταν από τις δυνάμεις κατοχής σε αντίποινα για τις επιθέσεις αντιστασιακών ομάδων.
• Η « Κάρμεν» του Μπιζέ ανέβηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1942 στο θέατρο Ολύμπια, ολόγυρα ο μεγάλος λιμός του χειμώνα του 42 μάστιζε την Ελλάδα, όπου το 63% του πληθυσμού υποσιτίζονταν με αποτέλεσμα 100.000 νεκρούς από ασιτία.
• Η «Αρπαγή από το Σεράϊ» του Μότσαρτ ανέβηκε στις 30 Μάη 1945,
την ίδια ημέρα ο Τριαντάφυλλος Τριανταφύλλου δολοφονήθηκε στο Πουρί Θεσσαλίας, ήταν εκείνο τον μήνα ένα από τα 56 θύματα της τρομοκρατίας από παρακρατικές ομάδες δωσίλογων & μοναρχοφασιστών που συνεργάζονταν με κρατικές δυνάμεις, ενώ υπήρχαν 18.708 πολιτικοί κρατούμενοι σε όλη την Ελλάδα.
• «Ο Βαφτιστικός» του Θεοφράστου Σακελλαρίδη παρουσιαζόταν στις 17 Ιουλίου 1948, ταυτόχρονα βόμβες Ναπάλμ δοκιμάζονταν για πρώτη φορά στον Γράμμο όπου κορυφωνόταν ο Εμφύλιος.
• Στις 22 Νοεμβρίου 1973, πέντε ημέρες μετά την είσοδο των τανκς στο Πολυτεχνείο και μόλις δύο ημέρες μετά την άρση του στρατιωτικού νόμου που είχε επιβληθεί από το δικτατορικό καθεστώς, η Λυρική σκηνή ανακοίνωνε στο κοινό της ότι μπορούσε πλέον να παρακολουθήσει τις οπερέτες «Οι Παλιάτσοι» και «Καβαλαρία Ρουστικάνα».
• Όταν δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Καλτεζάς, όποτε εκπυρσοκροτούν περίστροφα αστυνομικών, την ημέρα που ανάγκασαν την Κ. Κούνεβα να πιεί βιτριόλι, τις ημέρες που οποιοσδήποτε μπάτσος παίρνει την διαταγή να χτυπήσει διαδηλωτές, τις βραδιές που οι συλληφθέντες της εξέγερσης του Δεκέμβρη είναι ακόμα στις φυλακές, την στιγμή που οποιοσδήποτε μαθαίνει ότι χάνει την δουλειά του, η Λυρική προσφέρει στο κοινό της διαφυγή και στην κοινωνία μιά καθησυχαστική εικόνα ευμάρειας.

Αυτή την στιγμή δεν θα ασχοληθούμε ούτε με το ποιοι έβλεπαν αυτές τις παραστάσεις, ούτε ποιοι τις παρουσίαζαν, ούτε ποιοι διορίζονταν σαν διευθυντές της Λυρικής όλα αυτά τα χρόνια από την κατοχή, στον εμφύλιο αλλά και αργότερα όπως πχ στην διάρκεια της δικτατορίας.

Η κατάληψη ενός συμβόλου σαν τη Λυρική δεν έγινε για αποπληρωμή ιστορικών χρεών, έγινε απλά γιατί θέλουμε να θυμίσουμε σε όλους, διοικούντες, κυβέρνηση, καλλιτέχνες η θεατές, ότι εκεί έξω και τώρα μέσα, υπάρχει και ένας άλλος κόσμος αναπόσπαστο τμήμα του λαού της χώρας μας, που δεν μπορείτε να τον αγνοείτε παρά το γεγονός ότι πυροβολιέται, πνίγεται με δακρυγόνα, κατεβαίνει σε μπλόκα, απαιτεί λίγο αέρα αντί για τσιμέντο και συγχρόνως αναρωτιέται και διεκδικεί μιά άλλη θέση της τέχνης στην κοινωνία.Αυτή την άλλη θέση θα προσπαθήσουμε να επεξεργαστούμε αυτές τις μέρες της κατάληψης, σε μια διαρκή δημόσια συζήτηση, δίνοντας λόγο στους αποκλεισμένους πέραν των συνόρων της κατεστημένης τέχνης, επαναπροσδιορίζοντας αυτά τα σύνορα και να δώσουμε τόπο σε μια άλλη δημιουργικότητα με διαρκή καλλιτεχνικά εργαστήρια και μαθήματα - προτάσεις.

Ελεύθεροι Λυρικοί


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΛΥΡΙΚΗ...ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΔΡΩΜΕΝΑ...ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ..


****ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ****

****ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ!!!*****


http://apeleftheromenilyriki.blogspot.com/

ΔΙΗΜΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝΤην Πέμπτη 5/2 και την Παρασκευή 6/2 διοργανώνεται διήμερη συναυλία στο πάρκο Πατησίων και Κύπρου..Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει:Χαΐνηδες - Trisla loon - Αέρα Πατέρα - ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ - Κώστας Χρονόπουλος - Μ. Στόκας - Memofish - Κυνηγοί Ονείρων - ΕΛΕΛΕΥ - Studio Περσεφόνη - Στάθης Δρογώσης - The Pink Tank Project The Snails - Naked as we - No mind - Diminuita the swing trio - Ενέδρα - The Genitals - Θ. Μιχαλάς - Απαγορευμένο δάσος και η λίστα συνεχίζεται...Οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν την κάθε μέρα καθώς και ώρες και δελτίο καιρού θα ανακοινωθούν μέχρι αύριο...

Ανοιχτή Συνέλευση πάρκου Κύπρου και Πατησίων

***ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ
***ΒΑΛ'ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ/ΦΑΣΙΣΤΑ
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΝΕΝΑΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ****

Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2009

ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ..ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ "ΓΕΝΝΑΙΑ" ΜΑΤ


Από σήμερα την τιμητική τους έχουν και οι αγρότες....καμαρώστε τους 4 "ανυπεράσπιστους" ματατζήδες στο λιμάνι του Πειραιά να δέρνουν έναν "επικίνδυνο" αγρότη...προσέξτε το ανάποδο γκλομπ..
Αυτό είναι ένα video που έφτιαξαν οι φοιτητές του πανεπιστημίου της Σύρου..Τα 2μιση πρώτα δεύερα δεν έχει εικόνα