Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ


Το Σάββατο 14/2 καλείται στα Προπύλαια στη 1 από την Αντιεξουσιαστική Κίνηση,το Δίκτυο για τα Πολιτικά και τα Κοινωνικά δικαιώματα καθώς και από την Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης πορεία διαμαρτυρίας για τους συλληφθέντες της εξέγερσης.Πρέπει να είναι μαζική η συμμετοχή για να δείξουμε ότι το κίνημα συνεχίζεται και ο αγώνας μας δεν πτοείται από τίποτα και από κανέναν.

***ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ***

***Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΝΙΓΕΤΑΙ***

Aκολουθεί δελτίο τύπου της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης

Όσο υπάρχουν όμηροι της εξέγερσης στα χέρια του κράτους δε θα υπάρχει κοινωνική ειρήνη

Η κοινωνική εξέγερση του Δεκέμβρη ήρθε σε κάθετη ρήξη με τη συνολική έκφραση της εξουσίας και τα σύμβολά της. Το κράτος και οι διωκτικοί μηχανισμοί πέταξαν το προσωπείο του «προστάτη» της κοινωνίας. Άγρια καταστολή στο δρόμο, πυροβολισμοί εναντίων διαδηλωτών, τόνοι χημικών, ξυλοδαρμοί, βίαιες προσαγωγές, εκατοντάδες συλλήψεις και προφυλακίσεις φανερώνουν το πραγματικό πρόσωπο της «δημοκρατίας» τους. Συνολικός απολογισμός της κρατικής βίας: 273 συλλήψεις και παραπομπές σε δίκη, 67 προφυλακισμένοι ενώ 4 ενήλικες και 17 μαθητές διώκονται με τον τρομονόμο ως επικίνδυνοι τρομοκράτες.

Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι η προσπάθεια του καθεστώτος να τρομοκρατήσει την κοινωνία και όσους αντιστέκονται δε θα περάσει. Οι όμηροι της εξέγερσης στα χέρια του κράτους αποτελούν casus belli για το κίνημα αντίστασης.

Συμμετέχουμε και καλούμε με την Κοινή Δράση Αλληλεγγύης στην πορεία για τους διωκόμενους της εξέγερσης του Δεκέμβρη, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009, 12:00 στα Προπύλαια

Άμεση απελευθέρωση όλων των προφυλακισμένων-

Καμία δίωξη στους συλληφθέντες της εξέγερσης

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: